За Нас

София Стоун предлага широка гама от комплексни строително- ремонти услуги, включително лепене на фаянс, гранитогрес, теракот, камък и други.
концепт баня

Обслужваме София

Реденето на камък и плочки е една от най- прецизните строително- ремонти услуги, за изпълнението на която е необходим екип, притежаващ безпогрешни технически умения, трудов опит и професионализъм, с каквито разполагат и нашите специалисти.

i
i
i
Принципи
i

Обичаме смели идеи

Работейки с нас, Вие ще получите качествено и чисто изпълнение на заданието, спазени срокове, конкурентни цени, лоялност и индивидуален подход към всеки един от вас. София Стоун може да изпълни всяко едно Ваше желание и да превърне в реалност и най- смелите мечти, предложени от Вас и/или по проект на интериорен дизайнер.

Етика
l

Гаранция за качество

София Стоун гарантира за коректно обслужване и цени съобразени с извършената дейност. Целта ни е максимално да улесним клиентите по време на работата ни като предлагаме доставка на материали изграждане ВиК, Ел. инсталации и обзавеждане съобразено с дизайна и функционалността на обекта.

Креативност

Създаваме уют

Подхождаме детайлно към изготвянето на индивидуални проекти, според конкретните условия в жилищните пространства. Ние добре знаем, че домът и офисът са основните човешки местообитания и те носят своя емоционален заряд. Поставянето на плочки има отношение към цялостното усещане, към функционалността и удобството, към уюта.

Индивидуален Подход
y

Внимание към детайла

Наш постоянен стремеж е да бъдем максимално адаптивни към динамично променящите се условия на пазара и да предлагаме адекватни решения за нуждите на нашите клиенти. Главна цел на София Стоун е високо ниво на компетентност и отговорност, високо качество на работа, предлагаща конкурентни услуги.

Последни Проекти

Висококачествена работа, изпълнена в кратки срокове, с голяма прецизност и оригинални идеи, на атрактивни цени

Услуги

Лепене на фаянс 0
Редене на Гранитогрес 0
Редене на Камък 0
Окачване на Фасади 0