София Стоун

Изпълняваме цялостни реновации на бани, кухни, зали и фасади с камък и плочки.

Връзка с нас


  Моля кликнете с мишката върху Знаме.

  За Нас

  София Стоун предлага широка гама от комплексни строително- ремонти услуги, включително лепене на фаянс, гранитогрес, теракот, камък и други.
  концепт баня

  Обслужваме София

  Реденето на камък и плочки е една от най- прецизните строително- ремонти услуги, за изпълнението на която е необходим екип, притежаващ безпогрешни технически умения, трудов опит и професионализъм, с каквито разполагат и нашите специалисти.

  i
  i
  i
  Принципи
  i

  Обичаме смели идеи

  Работейки с нас, Вие ще получите качествено и чисто изпълнение на заданието, спазени срокове, конкурентни цени, лоялност и индивидуален подход към всеки един от вас. София Стоун може да изпълни всяко едно Ваше желание и да превърне в реалност и най- смелите мечти, предложени от Вас и/или по проект на интериорен дизайнер.

  Етика
  l

  Гаранция за качество

  София Стоун гарантира за коректно обслужване и цени съобразени с извършената дейност. Целта ни е максимално да улесним клиентите по време на работата ни като предлагаме доставка на материали изграждане ВиК, Ел. инсталации и обзавеждане съобразено с дизайна и функционалността на обекта.

  Креативност

  Създаваме уют

  Подхождаме детайлно към изготвянето на индивидуални проекти, според конкретните условия в жилищните пространства. Ние добре знаем, че домът и офисът са основните човешки местообитания и те носят своя емоционален заряд. Поставянето на плочки има отношение към цялостното усещане, към функционалността и удобството, към уюта.

  Индивидуален Подход
  y

  Внимание към детайла

  Наш постоянен стремеж е да бъдем максимално адаптивни към динамично променящите се условия на пазара и да предлагаме адекватни решения за нуждите на нашите клиенти. Главна цел на София Стоун е високо ниво на компетентност и отговорност, високо качество на работа, предлагаща конкурентни услуги.

  Последни Проекти

  Висококачествена работа, изпълнена в кратки срокове, с голяма прецизност и оригинални идеи, на атрактивни цени

  Услуги

  Лепене на фаянс 0
  Редене на Гранитогрес 0
  Редене на Камък 0
  Окачване на Фасади 0