Лепим плочки

Редим камък, гранитогрес, фаянс в бани, кухни, коридори, тераси, стълбища за строителни предприемачи и частни лица.
мраморни стълби

Редим камък

Каменни облицовки и настилки, подпрозоречни камъни и обкантване на прозорци, стъпала от естествен камък- гранит, мрамор, варовик, травертин.

лепене на фаянс

Лепим фаянс

Комплексно реновиране на бани, кухни, влажни помещения. Завършване на стените с керамични плочки , фриз и декорация. Мозайки.

лепене на гранитогрес

Редим гранитогрес

Идеално равен под в кухнята, коридора. Гранитогрес на пода в банята. Гранитогрес на стълбите и общите части. На тесасата и в лятната кухня.

Камък, фаянс и гранитогрес

Проекти, изпълнени с прецизност. София Стоун гарантира високо качество на предлаганите от нас услуги.

Облицовки и фасади

Изпълняваме проекти по облицоване на сгради с естествен и технически камък. Изграждаме конструкции за вентилируеми фасади.

Гранитна фасада

Офис Сгради

За направа на окачени (вентилируеми) фасади се използва т.нар. „сух“ монтаж. Той може да се извършва при високи и ниски температури, не изисква технологично време за съхнене, което го прави бърз метод за строителство без да излага на риск здравината, качеството и вида на фасадите и е доказано устойчив на земетресения и агресивните влияния на средата.

Порцеланова фасада

Жилищни сгради

Облицоваме с порцеланови или плочи от технически камък фасади на жилищни и бизнес сгради. Използваме сух или комбиниран монтаж според условията на архитектурния проект.

Каменна Фасада

Къщи и огради

Облицоваме с естествен камък невисоки сгради като използваме флексови лепила за залепване на плочите от варовик, гранит, мрамор или травертин. Този метод е подходящ за частни домове, огради.

Предстои ви ремонт?

Моля свържете се с нас за да обсъдим заедно предстоящият Ви проект. Ние предлагаме безплатени, необвързващи оглед и квота за големи и малки проекти с естествен камък, фаянс и гранитогрес